Onze services - HQ WebIT

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Onze services

Onze ontwerpen:producten:websites:services: uw visitekaartjeDe volgende drie hoofdproducten bieden we. Uiteraard is een combinatie van die drie mogelijk, zoals de complete verzorging van uw huisstijl:
Van briefpapier en visitekaartje tot website met e-mailcampagnes en social media embedding.


Onze hoofdbezigheid is het ontwerpen en bouwen van websites. We doen dat in overleg met de opdrachtgever en we betrekken die er vanaf het begin bij. Elke stap in het proces, van eerste ontwerp tot oplevering wordt doorgesproken met u als klant. Wij adviseren over wat wel en niet kan. En u zult verrast zijn over wat allemaal wél kan!
Elke website staat of valt met een goede bereikbaarheid, beschikbaarheid en snelheid.
Onze websites worden professioneel gehost op een eigen server in een datacenter in Haarlem. Elke nacht worden backups gemaakt en de beveiliging van de server wordt gedaan door hoog gekwalificeerde mensen.
Natuurlijk houdt uw huisstijl niet op bij uw website. Daar horen ook visitekaartjes, briefpapier, factuurpapier, materiaalbonnen, uitdeelmateriaal, promotiemateriaal, brochures, reclamefolders, vlaggen, trottoirborden, koffiebekers enz enz bij. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt. Professioneel drukwerk voor een lage prijs.
 
Zoeken
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu